Lees hier het laatste nieuws over Lek Belt


17-8-2019

Lek Belt op TV West

We waren met Lek Belt te gast bij het programma 'Dit doe ik wat doe jij?' waarin Hagenezen vertellen over hun duurzame initiatief. Ontzettend leuk natuurlijk! Het item is te zien op  TV west en binnenkort ook online!


12-8-2019

Riemen in webshop 25 euro!

 

Zomerkriebels? Vakantiekoorts? Bestel nu een riem voor maar vijfentwintig euro (incl. verzendkosten)/


15-7-2019

Lek Belt op Indebuurt

 

Op https://indebuurt.nl/denhaag/gids/lek-belt/ vind je onze openingstijden en die van veel andere winkels in Den Haag. Hartstikke handig!

Voor wie het nog niet weet, je bent welkom in onze winkel op:

 

Donderdag12:00 - 17:00Vrijdag12:00 - 17:00Zaterdag12:00 - 17:00

31-5-2019

 

Lek Belt op Groene Manieren

 

Het is al een tijdje geleden, maar plots kwam ik deze leuke vermelding op "Groene Manieren"  tegen:

 

Bij collega groene blogger Tessa van Awkward Duckling zag ik dit toffe Haagse (!) riemenmerk voorbijkomen. Jet en Michiel maken riemen van een wel heel bijzonder materiaal: oude fietsbanden! Ze kwamen op dit idee door hun vader die bij een festival een fietsband als riem gebruikte om zijn kapotte exemplaar te vervangen. De riemen zijn verkrijgbaar met verschillende ‘prints’ en zijn superduurzaam! Sterk en gemaakt van materiaal dat anders als afval zou eindigen. Ik heb er al eentje op mijn verlanglijstje staan.

https://www.groenemanieren.nl/tag/lekbelt/


11-5-2019                       

Winactie bij "Vetjebol" 

Een riem winnen? Het kan weer, dit keer via de instagram van "Vetjebol". Check hun instagram voor meer info:

https://www.instagram.com/p/BxRXVsnF0bh/

 


                       23-03-2019

Blog over Lek Belt

Op Jitters.com werd een leuke blog geschreven over Lek Belt:

 

Na de opening van de winkel van Jet en Michiel een paar weken geleden moet het er nou toch echt van komen. Een riem, een fashion-item, een mooi duurzaam item, een LekBelt moet er komen. Weer binnengehaald en bediend als een koning. Michiel vertelt hoe de zaken gaan, mooie dingen op hun pad komen terwijl hij mij wat verschillende stukken rubber voorgelegd. Grijze, groene, bruine en zwarte, door LekBelt geprepareerde banden, kan ik uit kiezen. Een beetje neutraal maar toch anders dan anders (wat eigenlijk alle banden zijn) ga ik voor een zwarte met rode strepen. Michiel gaat aan ’t werk en even later pas ik de riem en ben blij als een kind. Na bijna twee jaar eindelijk een zwarte LekBelt! Binnenkort nog een ander zomers kleurtje erbij.

 

https://www.jitters.nl/eerste-lentedag-is-een-jittersdag/?fbclid=IwAR3uLMhqIhCUlKKi5M3K-lqGR3_kYGIAc1Xh0bIX65Sx3OCDD4Mvk_Y0YVE


12-3-2019

Blog over de winkel door In de Buurt


In de Buurt schreef een leuke blog over Lek Belt. Handig want op hun website zijn alle openingstijden te vinden van Haagse winkels en dus ook van die van ons.

 

Lees meer op https://indebuurt.nl/denhaag/nieuws/nieuw-in/in-deze-nieuwe-winkel-koop-je-riemen-gemaakt-van-fietsbanden~84351/


10-3-2019

Blog over Lek Belt

 

Lees over de opening van de Lek Belt webshop op Jitters.nl. Ze waren erbij en vangen beter dan wij hadden kunnen doen de sfeer.

 

Wees welkom, vanaf vandaag is de winkel elke donderdag, vrijdag, zaterdag tussen 12-17 uur geopend. 

 

Boekhorstrstraat 157 Den Haag.

 

https://www.jitters.nl/lek-belt-opent-winkel-in-boekhorststraat-2/?fbclid=IwAR3Q1fMHVfjkYEowaHtgjOMcDvCjHd8kvw-NuP-MDIX07D1oYHRirR50Egc 


Lek Belt opent een winkel

 

Je leest het goed: Lek Belt opent een winkel. Niet eentje online (die blijft natuurlijk ook bestaan) maar daarnaast komt er ook een echte winkel. Met een deur, een etalage en openingstijden. Dus vanaf volgende maand ben je donderdag, vrijdag en zaterdag welkom in onze winkel op de Boekhorstraat 157. Joepie!


28-01-2019

ECO Belt wint ondernemersprijs na coaching Lek Belt

 

Een groep studenten van de opleiding Manager Retail van het ROC Nijmegen heeft een aanmoedigingsprijs gewonnen voor hun startup waarin ze naast hun eigen ECO riem ook de Lek Belt aan de man brachten. 


In het interview na hun overwinnen vertellen ze:

Voor de riemen van oude fietsbanden hebben we een samenwerking met het Haagse Lekbelt, vertelt Freekje. Ze is blij met die krachtenbundeling. ‘Vooral omdat Michiel en Jet van Lekbelt ons hebben begeleid en ondersteund. 

 

Lees het hele artikel op: 

https://www.pieterbas.nl/ecobelt-winnaar-pitch-battle-jong-ondernemen/


1-08-2018

Bestellen tijdelijk niet mogelijk -Webshop weer geopend-

 

Excuses aan al onze lieve kopers, we zijn vorige week getrouwd en de komende drie weken op huwelijksreis. Het bestellen van riemen in onze webshop is dus (tijdelijk) niet mogelijk. Zodra we terug zijn, staan we natuurlijk weer voor jullie klaar!


25-5-2018

 Lek Belt Kortingscode

 

Heb jij ook de allerliefste vader van de hele wereld? Verras hem dan met een Lek Belt voor vadersdag. Gebruik de code Vaderdag2018 en krijg 20% korting op een riem (of twee als je er ook een voor je schoonvader/stiefvader/opa/buurman bestelt)

 


13-05-2018

 

Lek Belt in Roemenië

 

De afgelopen twee weken waren we in Roemenië ter ondersteuning van een geweldig project aldaar. Een Nederlandse vrouw heeft hier sinds ruim vijftien jaar een woon-werkgelegenheid voor jongeren met een verstandelijke beperking, veelal afkomstig uit de weeshuizen uit de communistische tijd. We hebben daar geholpen met de bouw van een aantal woonvoorzieningen voor deze jongeren. 

 

Hierdoor zijn we enigszins achtergeraakt met de bestellingen, maar vanaf nu is de webshop weer open en mogen er weer volop riemen worden gekocht!


20-04-2018

 

Vlog over Lek Belt

 

Altijd al benieuwd naar het hele verhaal over  de werkplaats in Moerwijk, de productie van onze riemen of het verhaal achter Lek Belt? De Social Reporter heeft een vlog over ons gemaakt, waarin we alles uitleggen :).

 

https://www.youtube.com/watch?v=ntI-4Iwz1AA

 

Bashis Delight

05-03-2018

Lek Belt sluit zich aan bij het Haags Klimaatpact

 

We hebben ons aangesloten bij het Haags Klimaatpact. Een initiatief dat zich ten doel stelt de gemeente Den Haag een voortrekkersrol te laten spelen in het verduurzamen van de samenleving. Wij als Lek Belt denken dat duurzaamheid de toekomst is en dat de gemeente zeker een rol mag spelen zowel in het verduurzamen van de bedrijvensector als op politiek niveau!

 

Bekijk het Haags Klimaatpact op: www.haagsklimaatpact.nl


8-12-2017

Cadeautip

 

Wat leuk om te lezen... Op Groene Avonturen worden we genoemd als duurzame cadeautip. Zeker de moeite van het lezen waard want je ziet er ook hoe je zelf duurzame cadeaus kunt maken  ;).

 

http://www.groeneavonturen.nl/2017/12/08/groene-duurzame-cadeaus/

 

 

 


8-12-2017

# Blog 7

 

Do it yourself Diva schreef een leuk stukje over Lek Belt. Ze won een riem en gaf die als sinterklaascadeau aan haar man. Ironisch genoeg brak hij vlak daarvoor zijn hand omdat hij was gevallen met zijn.... fiets.

 

https://diydiva.nl/kado/origineel-kado-de-lek-belt/


26-11-2018

 

HIP voor NOP

Wat een ontzettend leuke uitdaging: we mochten met Lek in het ZAPP televisieprogramma Hip voor Nop aan kinderen uitleggen wat Lek Belt doet.

Benieuwd? Bekijk het fragment hier: v=1I_29xZmIis&feature=youtu.be 

 

 


15-10-2017

Blog #6

 

 Elcke van www.degroenezus.nl heeft een superleuke blog geschreven over Lek Belt. Zeker de moeite om te lezen, want je kan ook een Lek Belt winnen. Kijk op haar website hoe!


12-10-2017

Lek Belt in de Telegraaf

 

In de Telegraaf stond afgelopen week een leuk stuk over Lek Belt. Op de financiële pagina werden wij als nieuwe, duurzame ondernemers geïnterviewd. 

 

 


23-08-2017 

Gekleurde collectie onderweg

 

 Op dit moment werken we aan een collectie van Lek Belt specials: riemen in allerlei kleuren die we nog niet eerder in de webshop hebben verkocht. De komende maand is het daarom niet mogelijk om een witte of bruine riem te bestellen, maar daarna gaan we je verrassen met een heel aantal top exemplaren!

 

 


 20-08-2017

Fotoshoot 

 

 

 We zijn heel blij met de prachtige foto's die fotografe Roos Jooren heeft gemaakt als promotiemateriaal voor Lek Belt. Die kunnen we de komende tijd goed gebruiken!

 

http://roosjooren.nl


04-08-2017 

Blog #5

 

Claire Codi heeft een ontzettend leuk stukje over Lek geschreven, prachtige foto's gemaakt en het leukste is dat ze een riem weggeeft. Dus waag een gokje: like onze facebookpagina en reageer op haar bericht!


Lek Belt tovert een doodgewone fietsband om tot een gave riem. Niet alleen duurzaam, maar ook heel fashionable. Ik vertel meer over het duurzame concept van Lek Belt én geef een super toffe recycelde riem weg.

 

wwww.clairecodi.nl

 

 


 26-07-2017

Blog #4

Op Daily Cappuccino staat een leuk stuk over Lek Belt geschreven en het leukste is: ze geven een riem weg. Dus neem een kijkje op hun Instagram en lees hun blog, daar word je blij van.

 

Als liefhebbers van bijzondere fietsen en fietsaccessoires zien we veel opvallende modellen en items voorbij komen. Zonder al te blasé te klinken, zijn we niet snel meer verrast. Lek Belt doet het toch, en hoe! Natuurlijk zijn we bekend met upcycling van fietsonderdelen en dat gaat best ver. Zo eindigen sommige fietssturen als modern gewei aan de muur in een hip appartement. Eerlijk gezegd, zagen we nog niet 123 een tweede leven voor gebruikte fietsbanden. Maar wat schetst onze verbazing: in de juiste handen, eindigt je versleten band als coole riem! 

 

www.dailycappuccino.nl


20-07-2017

Lek Belt verzendt vanaf heden gratis
  

Vanaf heden is de verzending van riemen besteld in onze webshop gratis. Getoonde prijzen zijn dus inclusief verzendkosten en in uw winkelmandje worden dus geen extra kosten meer gerekend.

 


20 t/m 24 juni 2017

Lek Belt op Surfana
 
Wij gaan clinics geven op Surfana, een supertof festival in Bloemendaal. Wil je dus je eigen Lek Belt maken en vier dagen lang mega hard chillen, muziek luisteren en toffe workshops volgen aan het strand, boek dan nu je tickets en kom feest met ons vieren!

 

http://www.surfanafestival.com

 


02-04-2017

Lek Belt beschikbaar bij Shopping Prince

Wil je graag een Lek Belt kopen, maar heb je wat moeite met online bestellen? Breng eens een bezoekje aan conceptstore de Shopping Prince. Deze winkel aan de Prinsestraat verkoopt sinds deze week een selectie van onze riemen, we zijn hartstikke blij om met deze leuke ondernemers samen te werken.

Ga eens langs op de Prinsestraat 112 Den Haag


Winst naar Giro 555

De komende vijf dagen zullen we al onze winst doneren aan Giro 555. We vinden het belangrijk om als Lek Belt bij te dragen aan een wereld waarin we allemaal kunnen leven en we denken dat we dat op een leuke manier kunnen doen: jij een riem en iemand anders een maaltijd! Beter kunnen we de lente niet beginnen, toch?Happinez

 

Deze maand stond Lek Belt in een van de grootste tijdschriften van Nederland, de Happinez! 

Daar zijn we natuurlijk heel trots op dus ga snel naar de winkel om hem in huis te halen.Blog #3

Dit is ook echt weer een superleuk artikel over Lek Belt, lees het snel!

http://allaboutfairfashion.nlBlog #2

Check het! Nog een cool blog geschreven over Lek Belt.

http://www.emmajohn.nlDen Haag Centraal

We stonden een tijd geleden in de Den Haag Centraal. Het hele artikel is terug te lezen op onze Facebook (instert Link)


Blog #1

 De eerste keer dat iemand over ons schrijft, supertof! Lees nu dit leuke blog over ons van Goodforlifestyle.

 

https://goodforlifestyle.wordpress.com/2017/03/02/uit-de-band-springen