Lees hier het laatste nieuws over Lek Belt


15-10-2017

Blog #6

 

 Elcke van www.degroenezus.nl heeft een superleuke blog geschreven over Lek Belt. Zeker de moeite om te lezen, want je kan ook een Lek Belt winnen. Kijk op haar website hoe!


12-10-2017

Lek Belt in de Telegraaf

 

In de Telegraaf stond afgelopen week een leuk stuk over Lek Belt. Op de financiële pagina werden wij als nieuwe, duurzame ondernemers geïnterviewd. 

 

 


23-08-2017 

Gekleurde collectie onderweg

 

 Op dit moment werken we aan een collectie van Lek Belt specials: riemen in allerlei kleuren die we nog niet eerder in de webshop hebben verkocht. De komende maand is het daarom niet mogelijk om een witte of bruine riem te bestellen, maar daarna gaan we je verrassen met een heel aantal top exemplaren!

 

 


 20-08-2017

Fotoshoot 

 

 

 We zijn heel blij met de prachtige foto's die fotografe Roos Jooren heeft gemaakt als promotiemateriaal voor Lek Belt. Die kunnen we de komende tijd goed gebruiken!

 

http://roosjooren.nl


04-08-2017 

Blog #5

 

Claire Codi heeft een ontzettend leuk stukje over Lek geschreven, prachtige foto's gemaakt en het leukste is dat ze een riem weggeeft. Dus waag een gokje: like onze facebookpagina en reageer op haar bericht!


Lek Belt tovert een doodgewone fietsband om tot een gave riem. Niet alleen duurzaam, maar ook heel fashionable. Ik vertel meer over het duurzame concept van Lek Belt én geef een super toffe recycelde riem weg.

 

wwww.clairecodi.nl

 

 


 26-07-2017

Blog #4

Op Daily Cappuccino staat een leuk stuk over Lek Belt geschreven en het leukste is: ze geven een riem weg. Dus neem een kijkje op hun Instagram en lees hun blog, daar word je blij van.

 

Als liefhebbers van bijzondere fietsen en fietsaccessoires zien we veel opvallende modellen en items voorbij komen. Zonder al te blasé te klinken, zijn we niet snel meer verrast. Lek Belt doet het toch, en hoe! Natuurlijk zijn we bekend met upcycling van fietsonderdelen en dat gaat best ver. Zo eindigen sommige fietssturen als modern gewei aan de muur in een hip appartement. Eerlijk gezegd, zagen we nog niet 123 een tweede leven voor gebruikte fietsbanden. Maar wat schetst onze verbazing: in de juiste handen, eindigt je versleten band als coole riem! 

 

www.dailycappuccino.nl


20-07-2017

Lek Belt verzendt vanaf heden gratis
  

Vanaf heden is de verzending van riemen besteld in onze webshop gratis. Getoonde prijzen zijn dus inclusief verzendkosten en in uw winkelmandje worden dus geen extra kosten meer gerekend.

 


20 t/m 24 juni 2017

Lek Belt op Surfana
 
Wij gaan clinics geven op Surfana, een supertof festival in Bloemendaal. Wil je dus je eigen Lek Belt maken en vier dagen lang mega hard chillen, muziek luisteren en toffe workshops volgen aan het strand, boek dan nu je tickets en kom feest met ons vieren!

 

http://www.surfanafestival.com

 


02-04-2017

Lek Belt beschikbaar bij Shopping Prince

Wil je graag een Lek Belt kopen, maar heb je wat moeite met online bestellen? Breng eens een bezoekje aan conceptstore de Shopping Prince. Deze winkel aan de Prinsestraat verkoopt sinds deze week een selectie van onze riemen, we zijn hartstikke blij om met deze leuke ondernemers samen te werken.

Ga eens langs op de Prinsestraat 112 Den Haag


Winst naar Giro 555

De komende vijf dagen zullen we al onze winst doneren aan Giro 555. We vinden het belangrijk om als Lek Belt bij te dragen aan een wereld waarin we allemaal kunnen leven en we denken dat we dat op een leuke manier kunnen doen: jij een riem en iemand anders een maaltijd! Beter kunnen we de lente niet beginnen, toch?Happinez

 

Deze maand stond Lek Belt in een van de grootste tijdschriften van Nederland, de Happinez! 

Daar zijn we natuurlijk heel trots op dus ga snel naar de winkel om hem in huis te halen.Blog #3

Dit is ook echt weer een superleuk artikel over Lek Belt, lees het snel!

http://allaboutfairfashion.nlBlog #2

Check het! Nog een cool blog geschreven over Lek Belt.

http://www.emmajohn.nlDen Haag Centraal

We stonden een tijd geleden in de Den Haag Centraal. Het hele artikel is terug te lezen op onze Facebook (instert Link)


Blog #1

 De eerste keer dat iemand over ons schrijft, supertof! Lees nu dit leuke blog over ons van Goodforlifestyle.

 

https://goodforlifestyle.wordpress.com/2017/03/02/uit-de-band-springen