Made in Moerwijk

Wij zijn heel trots en blij dat we sinds kort in samenwerking met de gemeente en Made in Moerwijk, gebruik kunnen maken van een werkplaats in de Haagse wijk Moerwijk. In deze werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zal onder de gecombineerde naam Lek Belt- Made in Moerwijk een speciale lijn van onze riemen wordt geproduceerd. Met evenveel liefde, aandacht en een extra sociaal tintje.

Made in Moerwijk is een initiatief van de gemeente om de werkgelegenheid in de Haagse wijk Moerwijk een impuls te geven en tegelijk te investeren in bedrijven en initiatieven met een duurzame-, sociale- en lokale achtergrond. Made in Moerwijk is dan ook een brede beweging waarvan de  werkplaats waar wij vanuit Lek Belt gebruik van maken slechts een onderdeel van is. Made in Moerwijk organiseert bijvoorbeeld ook buurt bijeenkomsten, is bezig met de aanleg van een wijkmoestuin, heeft een winkel in het Roemer Visscher College waar leerlingen ervaring kunnen opdoen in het winkelwerk en heeft een sociaal uitzendbureau.  Moerwijk kent zo'n 20.000 bewoners.

Op dit moment kunnen de Lek Belt - Made in Moerwijk riemen worden besteld in de webshop van Made in Moerwijk zelf. Wij streven ernaar om deze prachtige riemen binnenkort ook als aparte collectie in onze eigen webshop aan te bieden. 

 

Neem vooral een kijkje op: http://www.madeinmoerwijk.nl